Fontovi & stampa

Cena štampe je ukupno 1.100,00 din za kompletan tiraž, ukoliko se na svim pozivnicama štampa isti tekst. Štampa drugog teksta iznosi dodatnih 500,00 dinara.
Na našem sajtu mozete odabrati odgovarajuci ćirilični ili latinični font, kao i tekst. Pozivnice se mogu isporučiti sa štampom u zeljenoj boji (bordo, braon, teget, siva, ljubicasta, staro zlato, crna, zelena itd ) ili blanko.

Standardni rok isporuke pozivnica je do 7 dana. Rok se u izuzetnim slucajevima i uz prethodni dogovor moze skratiti. U svakom slučaju, preporučujemo da ih poručite na vreme jer su u sezoni često svi termini rezervisani danima unapred, pa se moze desiti da nam u jeku sezone za izradu najzahtevnijih rucno radjenih modela zatreba 2 - 3 dana više.

 

Ćirilični fontovi

Latinični fontovi

Čestitke Wicards

Desetu godinu za redom, Wicards d.o.o. Vam predstavlja novu kolekciju poslovnih novogodišnjih čestitki. Uz već tradicionalne novogodišnje čestitke u ponudi su i stoni kalendari - čestitke, praktičan poklon za Vaše saradnike, kao i poslovne elektronske čestitke, čijim slanjem klijentima možete čestitati predstojeće praznike uz uštedu vremena i novca.