O nama

Wicards d.o.o. Vam desetu godinu za redom predstavlja nove kolekcije pozivnica za venčanja, krštenja i rođendane, cvetića i narukvica za kićenje i poslovnih novogodišnjih čestitki.

 

Pozivnice za venčanja

Koliko Vam je važan prvi utisak? Naša autorska kolekcija pozivnica za venčanja rezultat je višegodisnjeg rada sa mladencima, i osmišljena je u skladu sa njihovim željama, pa je čine moderni, luksuzni i šaljivi modeli, gde sami možete odabrati vrstu papira, masnu, sličicu ili cvet i tako Vašoj pozivnici dati lični pečat.

 

Pozivnice za krštenja i rođendane

Za najradosniju porodičnu proslavu, u ponudi imamo veliki broj modela pozivnica, od jednostavnih i modernih, do elegantnih i luksuznih, a često izrađujemo pozivnice po porudžbini i posebnoj želji, jer neki detalji se mogu promeniti.

 

Cvetići za kićenje

U želji da mladencima za dan kada će izgovoriti veliko DA ponudimo nešto novo i drugačije, pre 12 godina osmislili smo kolekciju cvetića za kićenje i deverskih cvetova koji predstavljaju do tada neobične spojeve materijala i boja.
Kolekcija koju svake godine proširujemo i prilagođavamo novim trendovima i željama mladenaca, sastoji se od preko 150 različitih modela, tako da ovaj nezaobilazan detalj lako mozete uskladiti sa kompletnim dekorom Vašeg venčanja.

Čestitke Wicards

Desetu godinu za redom, Wicards d.o.o. Vam predstavlja novu kolekciju poslovnih novogodišnjih čestitki. Uz već tradicionalne novogodišnje čestitke u ponudi su i stoni kalendari - čestitke, praktičan poklon za Vaše saradnike, kao i poslovne elektronske čestitke, čijim slanjem klijentima možete čestitati predstojeće praznike uz uštedu vremena i novca.